Geldt er een beperking voor de grootte van mijn database?

De enige beperking voor de grootte van de database is de totale beschikbare schijfruimte (database + mail + website). Deze mag de schijfruimte behorende bij uw pakket niet overschrijden.

Wanneer dit toch gebeurd wordt u door Dream Hosting benaderd om uw pakket te upgraden of een andere oplossing te zoeken.

Dream Hosting zal echter nooit uw website offline halen bij het overschrijden van limiten.

• database