Hoe kan ik inloggen in phpMyAdmin?

Eerst dient u via het PLESK Control Panel in te loggen en naar de optie "Databases" te navigeren. Wanneer er geen database actief is voor uw pakket kunt u er een aanmaken door op "Add New Database" te klikken. Na het invullen van een database naam dient een gebruiker voor deze database aangemaakt te worden.

Wanneer dit succesvol gedaan is kunt u de gewenste database selecteren en op "Webadmin" klikken. U komt nu in phpMyAdmin uit van uw database.

Mocht het niet lukken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

• mysql, phpmyadmin, database