Als u de melding krijgt:

"Op de server waarmee u verbonden bent, wordt een beveiligingscertificaat gebruikt dat niet kan worden gecontroleerd. De principal-naam van het doel is onjuist. Wilt u deze server blijven gebruiken?"

Waarschijnlijk het volgende aan de hand:

U heeft SSL/TLS, beveiligde verbinding, aanstaan in uw mailclient (Outlook, Mail etc.) en u heeft bij inkomende/uitgaande mailserver uw eigen domeinnaam of variant daarop (bv mail.domeinnaam.nl) ingevuld. Dit is op zich helemaal goed. Alleen op het moment dat u zich met de mailserver verbinding zal de mailserver de domeinnaam in combinatie met het certificaat controleren. Uw domein is dan mail.domein.nl en certificaat iets van s*.dream-hosting.net. Omdat deze twee verschillen krijgt u deze melding. Het is geen probleem om dit te accepteren.

Als u de melding niet wilt krijgen kunt u 2 dingen doen:

1. SSL uitzetten (maar dan is de mailverbinding niet mee beveiligd)
2. In uw mailclient bij in- en uitgaande mailserver uw eigen domeinnaam niet gebruiken maar de servernaam. De servernaam is iets van s*.dream-hosting.net en vindt u terug in de email met account gegevens.

Ook kunt u deze gegevens in uw klanten panel terug vinden.