4 januari 2011 heeft Dream Hosting haar klanten een email verstuurd dat de mail instellingen per 11 januari 2011 veranderd worden.

Deze aanpassing is gedaan om het verzenden van SPAM (ongewenste mail) tegen te gaan.

Hierdoor is het niet meer mogelijk om via de korte inlognaam (username) in te loggen op uw mail account.
U dient uw inlognaam (username) in uw mailprogramma aan te passen naar het volledige mail adres.

Bijvoorbeeld u gebruikt voor uw mail adres "info@uwdomein.nl":
Inlognaam : "info"
Wachtwoord : "geheim"

Dit dient u aan te passen naar:
Inlognaam : "info@uwdomein.nl"
Wachtwoord : "geheim"

Daarna kunt zal de mail weer correct gedownload kunnen worden.

Wanneer er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.